Afspraak maken? Bel 06-11395276

Boilers

Denkt u na over de aanschaf van een boiler? Wilt u een boiler kopen? We hebben ze in alle soorten en maten van diverse merken. Wij zijn de specialist in de regio Cuijk, Grave, Malden en Wijchen. Ook voor het vervangen en installeren van een boiler, bent u bij ons aan het juiste adres.

Zonneboilers

Zonneboilers zijn aan een sterke opmars bezig. Dat komt door een aantal zaken:

  • Doorgaans is het de voordeligste manier om zonne-energie te benutten.
  • Snelste terugverdientijd.
  • Eenvoudig en solide qua techniek. Daarmee is er weinig onderhoud benodigd.
  • De installatie is doorgaans eenvoudig en snel te realiseren.
  • Ook op bewolkte dagen levert een zonneboiler energie.

Een zonneboiler kopen is dus zeker interessant. Zowel voor uw portemonnee als het milieu. Het beste is installatie op een dak gericht op het zuiden in een hoek van 45 graden. Dan kan de meeste energie opgewekt worden.

Een zonneboiler aansluiten op vloerverwarming is helemaal de perfecte combinatie. Deze komt dan het beste tot zijn recht. Door de relatief lage temperatuur rond de 45 graden van de vloerverwarming hoeft de CV ketel namelijk nauwelijks bij te verwarmen.

Keukenboilers / close-in boilers

Een andere populaire boiler is de keukenboiler. Deze worden ook wel close-in boiler genoemd. Dat is ook logisch, want de keuken is een van de plekken in huis waar snel warm water nodig is. Een close-in boiler kan dat leveren. Bijkomend voordeel is dat u op deze manier water bespaard. De kraan hoeft immers niet lang open te staan om warm water te krijgen. Het installeren en plaatsen van een keukenboiler doen wij snel en vakkundig.

Arts Comfort levert, installeert, repareert en onderhoudt boilers van o.a. ITHO Daalderop. Voor een overzicht van alle merken, verwijzen wij u naar merken warmtetechniek.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. Bel 06-11395276 of mail dan naar: info@artscomfort.nl

Magnolia 12
5432 KK Cuijk
Mob: 06-11395276