Afspraak maken? Bel 06-11395276

  • Home
  • Warmteterugwinning installatie

Warmteterugwinning installatie

Het onderhouden van warmteterugwinning installaties, kortweg WTW, is één van de kernactiviteiten van ons. Wij zijn de WTW specialist in de regio Cuijk, Grave, Malden en Wijchen. Door de aanschaf van een warmteterugwinning installatie, is het mogelijk om flink te besparen op de energiekosten.

Hoe werkt warmte terugwinning

Via een ventilator wordt (vervuilde) binnenlucht afgevoerd. De warmte van deze buitenlucht blijft echter grotendeels behouden. Tijdens de afvoer wordt deze warmte namelijk overgedragen aan de verse koude lucht. Dit gaat via de zogenaamde warmtewisselaar. Deze lucht krijgt daardoor de kamertemperatuur. Het is dus niet alleen verse maar ook meteen behaaglijke lucht. Bovendien bespaart u zodoende enorm op de energiekosten.

Arts water en warmtecomfort levert WTW systemen van verschillende producenten o.a. van ITHO/Daalderop. Voor een compleet overzicht kunt u kijken bij merken warmtetechniek.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. Bel 06-11395276 of mail dan naar: info@artscomfort.nl

Magnolia 12
5432 KK Cuijk
Mob: 06-11395276