Thermostaat

Bent u op zoek naar een (nieuwe) thermostaat en woont u in de regio Cuijk, Grave, Malden en Wijchen? Dan bent u bij Arts Water en warmtecomfort, aan het juiste adres.

We installeren en monteren alle soorten thermostaten. Meestal leveren we dit als onderdeel van een totale CV installatie, maar u kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van een losse, nieuwe thermostaat.

Net als in de gehele klimaatbeheersingtechniek zijn er veel nieuwe technieken die hun introductie hebben gemaakt in de wereld van de thermostaten.

 Thermostaat zoneregeling

Een van deze ontwikkelingen is de thermostaat met zoneregeling, oftwel thermostaat per ruimte. Zo kan per vertrek de temperatuur worden bepaald. Dat zorgt voor extra comfort en kan anderzijds ook de energiekosten drukken.

Opentherm thermostaat 

Een andere bekende en belangrijke techniek die al wat langer bestaat is de zogenaamde opentherm kamerthermostaat. Opentherm staat voor een open protocol waarmee een thermostaat de CV ketel kan aansturen. Zodoende kan het verwarmingswater automatisch aangepast worden, naar de vraag in de ruimte, wat op haar beurt een energiebesparing betekent.

Thermostaat met wifi 

De wereld om ons heen verandert langzaam in een ‘internet of things.’ Steeds meer apparaten kunnen via internet en apps bediend worden. Zo ook de thermostaat. Dit is dus een nieuwe toepassing die over een paar jaar gemeengoed zal zijn. Niets idealer dan uw thermostaat op afstand bedienen!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. Bel 06-11395276 of mail dan naar: info@artscomfort.nl